Khadi - Tips Haar Kleuren

Tips voor het kleuren van het haar

Het verven van je haar met synthetische haarkleurmiddelen beschadigt je haar. De kleuring dringt door in het haar door de schubbenlaag te openen. Dan oxideren ze in de haarkeratine tot complexe kleurstoffen. Wat leuk dat khadi plantenharen kleur geeft! In tegenstelling tot conventionele haarverven, combineren khadiplant haarverven met de schubbenlaag van je haar en hechten zich aan de buitenkant van de haarschacht - als een verzorgend glazuur.

1. gebruik plantaardige haarverf voor de kleuring

Synthetische haarkleurstoffen dringen door in het haar door de schubbenlaag te openen. Vervolgens oxideren ze in de haarkeratine tot complexe kleurstoffen. khadi plantaardige haarkleurstoffen hechten zich aan de schubbenlaag van je haar en hechten zich aan de buitenkant van de haarschacht - als een verzorgend glazuur.

2. De eenvoudigste manier om over te stappen op een plantaardige haarkleur is met het khadi-driestappensysteem.

Het driestappensysteem helpt je om je haar perfect aan te passen aan de overgang.

3. verzorg je plantaardig haar op de juiste manier, zodat het lang blijft glanzen.

Gebruik twee keer per week een haarolie. Op deze manier worden de pigmenten intensiever op het haar afgezet. De olie fixeert ze en omringt je haar met zorg.
Versterk je haar met khadi Senna/Cassia. De kleurloze pigmenten bedekken uw haar als een glazuur en maken de haarkleur van de plant duurzamer.
Gebruik een milde, natuurlijke shampoo. Hiermee maakt u uw haar zachtjes schoon en beschermt u de kleur van uw plantenhaar. Het lost minder gemakkelijk op en is lang houdbaar.

Stop haaruitval met natuurlijke producten

Beste Kwaliteit
1-3 dagen Levertijd
Gratis verzenden vanaf €20
100% Vegan